Otthonfelújítási Támogatás – Nyílászáró csere

Spóroljon 50%-ot a nyílászárók cseréjén is!

 

A 2021-ben induló otthonfelújítási támogatás névre keresztelt, legalább egy gyermeket nevelő családokat támogató program sokak számára lehet egy kitűnő lehetőség a lakhely megszépítésére, korszerűsítésére. A felújítási lehetőségekről, a jogosultság pontos feltételeiről, érdemes a hivatalos oldalakon tájékozódni, mielőtt bármibe is belekezdenénk!

A korszerűsítés, a lakás forgalmi értékének növelésére irányuló változtatások bizony gyakorta kézenfekvő lehetőségként veszik előre a régi, elavult nyílászárók cseréjét. Mivel az ajtók, ablakok és kiegészítőik gyártása és forgalmazása a szakterületünk, ezért most kifejezetten erre a részre összpontosítunk és felvázoljuk a támogatás igénybevételét biztosító termékeket, munkálatokat.

Milyen nyílászáróval kapcsolatos területei vannak a támogatásnak?

Mivel a kérelmek benyújtása és az elbírálás is a Magyar Államkincstárhoz köthető, ezért a legbiztosabb mindig a hivatalos felületekről tájékozódni. Emellett a közérthetőbb, gyakorlatias példákkal tűzdelt magyarázatokért érdemes nívós gazdasági portálokat, vagy tanácsadót felkeresni. Ezekből a szemléletes leírásokból az is világosabbá válhat, hogy az anyagköltség és a munkadíj 50-50%-os eloszlása miként befolyásolja a felvehető támogatás összegét, ami egyébként maximum 3 millió Forint.

A nyílászárókkal kapcsolatos kiadásiok következőképpen építhetők be a támogatási rendszerbe: a külső nyílászárók és a belső nyílászárók cseréje vagy felújítása is benne foglaltatik. Emellett mind a külső, mind a belső nyílászárók esetében elszámolhatjuk a redőny, árnyékoló, spaletta, rovarháló, biztonsági rács felszerelését vagy cseréjét, párkányok, küszöbök cseréjét vagy felújítását.

Keressen minket bizalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük